Téma: Animék Online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1291
Oldal fejlesztései: >Katt<
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Frissen megjelent részek
 
Kereső
 
Társalgó

 

 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

 

 

Legújabb oldalra felkerült animék

Kurayami Santa

2017.03.29. 19:57, KMiyuki

A sorozat az 1960-as évekből származó, fekete-fehér archív felvételeket használ háttérnek, amibe beleillesztik Santát, az emberek és a szellemek világa közötti egyensúly fenntartásáért felelős főszereplőt.

Night Head Genesis

2017.03.29. 19:30, KMiyuki

Kirihara Naoto és Naoya egy természetfeletti erővel rendelkező testvérpár. Hatalmuk már egészen kicsiként jelentkezett, ami miatt veszélyessé váltak a környezetükre. A szülők féltek a gyermekeiktől, ezért beadták őket egy kutatóközpontba. Ahogy a két fiú felnőtté válik, úgy erősödnek meg a képességeik is. Egy nap azonban sikerül megszökniük a központból, így megtapasztalhatják milyen is az igazi világ.

Mahou Shoujo Nante Mou Ii Desu kara.

2017.03.21. 14:57, KMiyuki

Hanami Yuzuka egy fiatal lány, akinek nincs sok barátja, és egyedül nem képes megoldani semmit. Egy nap találkozik Mitonnal, szemétkukákban keresgélő furcsa lénnyel. Miton szerint Yuzuka tökéletesen alkalmas arra, hogy magical girl legyen, ám a lány meglepetten tapasztalja, hogy az átváltozása után egy fürdőruhát kell viselnie.

 

NHK ni Youkoso!

2017.03.21. 09:46, KMiyuki

Tatsuhirot első évesen kirúgták az egyetemről. Ez annyira sokként érte őt, hogy bezárkózik a lakására és hikikomori életet kezd el folytatni. Ez így megy 4 éven keresztül, míg nem érkezik egy különös látogatás. Egy öreg néni és egy lány, Misaki-chan. Azért jönnek, hogy megváltsák őt, és újra normális életet éljen. Ugyan a néni tényleg csak Isten felé akarja őt imádkoztatni, de a lány más. Misaki-chan tényleg segíteni akar neki. Azért, hogy Tatsuhiro bebizonyítsa neki, hogy ő tényleg nem hikikomori kitalál egy történetet, miszerint ő egy alkotó művész. Szerencséjére ott van neki a barátja, akivel összefog, hogy elkészíthessen egy eroge játékot, mint alkotó művész.

Furi Kuri

2017.03.13. 18:09, KMiyuki

A történet főhőse Nandaba Naota-kun, aki egy azonosíthatatlan, unalmas városkában él. Saját bevallása szerint nem történik ott semmi. A legnagyobb szenzáció, hogy a városba települt gyár mindig ugyanabban az időben fújja ki a gőzt, ami aztán szétterül a városon. Naota sokat lóg Amerikába költözött bátyja barátnőjével, Mamimival. Kapcsolatuk elég különös, a lány ugyanis Naotán vezeti le fel-felgyülemlő vágyait.