Téma: Animék Online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1160
Oldal fejlesztései: >Katt<
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Frissen megjelent részek
 
Kereső
 
Társalgó

 

 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

Legújabb oldalra felkerült animék

Gambo

2017.01.04. 14:29, KMiyuki

Egy démon tartja rettegésben a vidéket, miközben egy csapat egy fehér medve után kutat. A csapatból csak egy "keresztény szamuráj" marad életben, akit a faluba érve felkérnek, hogy ugyan intézze már el a szörnyet, mert már majdnem kifogytak az elsőszülött lányokból, és már csak a helyi főgóré pici lányát tudja a démon elrabolni, és ha már nem lesz kivel szórakoznia éjszakánként, akkor a falunak annyi...

Phantasy Star Online 2 The Animation

2017.01.04. 14:14, KMiyuki

Tachibana Itsuki egy olyan diák volt, aki szerette az idejét egy játékban tölteni. Iskola után nem is volt baj, minden a legnagyobb nyugalomban telt, ám egy nap minden megváltozik. Találkozik egy különös lánnyal, akit minden féle kép meg akar ismerni. Ám a lány koránt sem olyan "földi", mint amilyennek azt képzeli. A valóság és a "játék" világa egybeolvad.

 

Musaigen no Phantom World

2017.01.04. 13:57, KMiyuki

Ebben a nem túl távoli jövőben a világot az emberek képzelete építette fel. A szörnyek, akik így létrejöttek a Fantomok. A Hosea Akadémia diákjai azért harcolnak, hogy legyőzzék ezeket a veszedelmes fantomokat.

 

 

Yuyushiki

2017.01.02. 20:54, KMiyuki

Yuzuko, Yukari és Yui, akik újraindítják az iskola korábban megszűnt adatfeldolgozó klubját. Az adatfeldolgozás az ő értelmezésükben annyit tesz, hogy délutánonként összejönnek a klubszobában, mindenfélét kikeresnek az interneten és ezt megvitatják a saját, aranyosan együgyű stílusukban.

Z/X: Ignition

2017.01.02. 20:37, KMiyuki

A világban 5 fekete pont jelent meg, ami átjáró egy párhuzamos világba. A portálokból furcsa lények szabadultak el. Azért, hogy megszabaduljanak a párhuzamos világoktól, egy titkos kulcsot kell használni, egy "kártyát".