Téma: Animék Online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1057
Oldal fejlesztései: >Katt<
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Frissen megjelent részek
 
Kereső

Oldalon Mindenhol

 

 
Támogatóim
 
Társalgó

 

 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

 

 

Legújabb oldalra felkerült animék

Bus Gamer

2016.11.04. 20:09, KMiyuki

Történetünket 3 teljesen idegen ember közös célja indítja el. Egy 17 éves iskolás, Saito Kazuo; egy harcművészetben jártas fiatal, Mishiba Toki és egy volt bandatag, aki mellesleg egy hírneves család sarja, Nakajyo Nobuto.

 

Asobi ni Iku yo!

2016.11.04. 19:03, KMiyuki

Kakazu Kio, átlagos középiskolás gólya Okinawán. Szokványosnak mondott élete felfordul, mikor megismerkedik egy űrből jött látogatóval az egyik családi rendezvényen, de az igazi fordulatot csak az jelenti, mikor az be is költözik hozzá.

 

Shakugan no Shana

2016.10.30. 11:36, KMiyuki

Sakai Yuji egy átlagos napon hazafele tart az iskolából, amikor hirtelen minden megfagy körülötte, egyedül ő képes mozogni. Azonban legnagyobb meglepetésére megtámadja valaki, ám egy vörös szépség megmenti őt.

All Out!

2016.10.29. 15:52, KMiyuki

A történet főszereplője Gion Kenji, egy a korához képest meglehetősen alacsony, elsőéves középiskolás srác, aki az első napját tölti a Kanagawa Prefektúria Középiskolában, mikor egy rögbijáték keretein belül megismerkedik a szokatlanul magas Iwashimizu Sumiakival. A két fiú gyorsan összebarátkozik, Kenji pedig hamarosan maga is csatlakozik az iskola rögbi sportklubjához. A cselekmény a valószínűtlen párosításnak az említett sportban való küzdelmeit mutatja be.

Luger Code 1951

2016.10.29. 15:01, KMiyuki

Testa 17 évesen már egyetemi oktatóként dolgozik, miután írt egy forradalmi tanulmányt a kriptográfia témakörében. Egy nap felkeresi a volt iskolatársa, Alex Rossa őrmester, aki a Szövetséges haderők kódfeltörő részlegének beosztottja, és felkéri hősünket, csatlakozzon a kutatócsoporthoz amely a vérfarkasokból álló ellenség rádiókódjának megfejtésén dolgozik.