Téma: Animék Online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1160
Oldal fejlesztései: >Katt<
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Frissen megjelent részek
 
Kereső
 
Társalgó

 

 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

Legújabb oldalra felkerült animék

Ouran Koukou Host Club

2017.02.01. 15:22, KMiyuki

Haruhi minden áron be akar kerülni az Ouran középiskolába. Terve sikerrel is zárul, ám hamar rá kell jönnie, hogy az nem az ő gazdag világa. Épp egy csendes helyet keres, ahol nyugodtan tanulhat, mikor rábukkan egy különös szobára. Balszerencséjére szinte egyből összetör egy 8 millió yenes vázát, ám arra sincs pénze, hogy az iskolai egyenruhát megvehesse.

Shadow Skill

2017.01.31. 23:03, KMiyuki

 

 

iDolM@ster

2017.01.31. 17:16, KMiyuki

Amami Haruka Tokyoba megy, mert énekesnő szeretne lenni, egyfajta Idol. Azonban a sors úgy akarja, hogy nem énekesnő válik belőle, hanem egy óriási robot mestere. (ám mivel az idolmaster egyben gyűjtő név is, találkozhatunk rendes igazi idolokkal is)

Subete ga F ni Naru

2017.01.28. 17:34, KMiyuki
Címkék: 2015 krimi misztikus

Saikawa Souhei, a többszörösen kitüntetett és a tudományos világ által nagyra tartott kutató egyetemi oktatóként dolgozik, ahol az asszisztense a gazdag családból származó Nishinosono Moe, aki egyben Saikawa elhunyt mentorának a lánya. Mikor a szeminárium tagjai egy tanulmányi kiránduláson vesznek részt Himaka szigetén, ahol a szintén brilliáns tudós, Magata Shiki visszavonultan él, Saikawa és Nishinsono egy holttestre bukkannak, és megpróbálják kideríteni, mi vezetett a gyilkossághoz, és vajon ki lehet a gyilkos?

Glass Maiden

2017.01.28. 15:39, KMiyuki

Shu egy magánnyomozó, aki öccsével és két lánnyal egy magánnyomozóirodát működtet. Azt a feladatot kapja, hogy az "árut" el kell hogy vigye Porilin megbízásából, aki Rag város úgymond főnöke. Csakhogy az áru egy nő, aki mint kiderül, elég rossz fizikai állapotban van valami különös oknál fogva. Így egy kis lövöldözés, kocsis üldözés után úgy döntenek, hogy a nő Shu védelme alatt marad, amíg ki nem derül, mibe is keveredtek.