Téma: Animék Online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1063
Oldal fejlesztései: >Katt<
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Frissen megjelent részek
 
Kereső

Oldalon Mindenhol

 

 
Támogatóim
 
Társalgó

 

 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

 

 

Legújabb oldalra felkerült animék

Chiryokumaru

2016.12.24. 14:09, KMiyuki

Egy múzeumban járunk, ahol árnyékvadállatok (melyek az emberek félelméből és bizonytalanságából születtek) megtámadnak egy egy fiatal harcost. A harcos fiú a derekán lévő töltönek erejével küzd ellenük, de ez az energia hamarosan elfogy. Ebben a váratlan helyzetben azonban talál egy új áramforrást.

 

Gi(a)rlish Number

2016.12.23. 22:49, KMiyuki

A történet egy egyetemista lány, Karasuma Chitose mindennapi életét követi nyomon, akinek az a célja, hogy szinkronszínész, valamint seiyuu idol legyen.

 

 

Vassalord.

2016.12.23. 16:22, KMiyuki

Charlie egy kiborg vámpír, aki a rész elején "kellemesen" üdvözli rég nem látott mesterét, Johnny Rayflot. Charlest jelenleg a Vatikán bérelte fel, hogy oldjon meg egy ügyet. Rayflott felkarolva mint táplálékforrás, el is indulnak Olaszországba. Megérkezvén egy ottani nővér, aki egyben Charles ismerőse, a Vatikán tudtán kívül egy másik üggyel bízza meg.

To Love-Ru

2016.12.23. 15:58, KMiyuki

Yuki Ritora nem mondhatnánk, hogy kész szívtipró. Egy kicsit szégyenlős, egy kicsit bátortalan, de amikor elérkezik a nagy pillanat, hogy megvallja szíve hölgyének, Sairenji Haruna-nak érzelmeit, mindig beüt valami katasztrófa. Vagy elüti az autó, vagy egy elefántcsorda gázol át rajta, bár nem derül ki, honnan szabadulnak el, de ami a lényeg, Rito pont ott van akkor, pont rossz helyen.

Finder no Hyouteki

2016.12.23. 14:49, KMiyuki

Takaba Akihito egy fiatal, szabadúszó fotós. Egyik éjszaka azonban belekeveredik egy maffia ügybe. Asami Ryuichi miután elrabolja és megkínozza, egyfaja szadomazo játékot űz vele.