Téma: Animék Online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1160
Oldal fejlesztései: >Katt<
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Frissen megjelent részek
 
Kereső
 
Társalgó

 

 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

Legújabb oldalra felkerült animék

BanG Dream!

2017.02.16. 19:41, KMiyuki

Kasumi Toyama idén kezdte el a felső középiskolát, így az élete egy új fordulatot vett. Nagy álma volt, hogy abban az iskolában tanulhasson, ahol hőn szeretett testvére is. Rögtön az első napokban kipróbálta az összes klubot, ám választani nem igazán tudott. Egy délután csillagokat követve mégis megtalálta azt, ami igazán érdekli őt. Egy csillag alakú vörös gitárt.

Alps Monogatari: Watashi no Annette

2017.02.15. 22:09, KMiyuki

Annette és Lucian már egészen kicsi koruk óta jóbarátok. Annette családja egy új kisgyermek születését várja, amikor hatalmas tragédia éri a családot. Annette édesanyukája meghal a szülés után, így a kislánynak kell felnevelnie az öccsét.

 

D.N. Angel

2017.02.15. 11:36, KMiyuki

Daisuke egyszerű szerelmes fiatal srác. A 14. születésnapján viszont teljesen megváltozik az élete. A Niwa család már több mint 300 éve befogadja magába Dark-ot, a fantom tolvajt. A családi sors beteljesítésének érdekében Daisukénak Darkká kell változnia és segítenie a fantom tolvajt.

 

Reikenzan: Hoshikuzu-tachi no Utage

2017.02.15. 11:22, KMiyuki

A legenda szerint az üstökös felbukkanása egy nagy veszedelem eljövetelét jelzi előre, ezért a nagy múltra visszatekintő Reiken klán azt a feladatot kapja, hogy megtalálja az üstökös által kiválasztott gyermeket, aki elejét veheti a katasztrófának. A történet főszereplője, Lu Wang olyan különleges lélekkel rendelkezik, amiből minden ezer évben csak egy születik, ezért úgy dönt, aláveti magát a Reiken klán megmérettetéseinek, hogy a legkiválóbb varázsló váljon belőle.

Shiki

2017.02.10. 13:12, KMiyuki

Sotoba egy egészen piciny falu a világtól teljesen elzárva. Azonban semmi sem állandó, még a nyugalom sem. A falu szélén álló európai stílusú kastélyba beköltözik a különc Kirishiki család, és a családdal együtt beköltözik a völgybe a Halál is. Sotoba lakói különleges, járványszerű tüneteket produkálva, tömegesen kezdenek elhalálozni. Úgy tűnik, megelevenedik Sotoba sajátos legendája, és a sírból vámpírként visszajáró holtak az éjszakából előbújva az élők vérét és életét veszik.