A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0* Yaoi H*18
Téma: Animék Online Megtekintése
Indulás 2016. 07. 01
Animék száma: 766
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind össze-gyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Főoldal Oldal Fejlesztések Belépés

Kérések, Hibajelentés, vendégkönyv


Frissen megjelent részek

Az animék régi elérése ITT, amíg nem fejeződik be teljesen az új menürendszer.

 
Kereső

Oldalon Mindenhol
 
Chat

 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

 

 

 

 

Legújabb oldalra felkerült animék

Yamato Nadeshiko Shichi Henge

2016.07.22. 11:17, KMiyuki

Sunako mindig is egy visszahúzódott lány volt, aki azt hiszi, hogy ronda. A visszahúzódó nem is a legmegfelelőbb kifejezés.... Menekül! Egy nap elküldik egy 4 férfi által lakott házba, hogy varázsoljanak belőle hölgyet. Ugyan a fiúk elfogadják, de legmerészebb rémálmukban sem gondoltál volna, hogy Sunako és a hölgy két külön univerzum.

Yuru Yuri

2016.07.22. 09:25, KMiyuki

Akari elkezdi középiskolás életét, és ahogy az lenni szokott, csatlakoznia kell egy klubba. Két gyerekkori barátnőjével a Vidám Klub tagjai, majd csatlakozik hozzájuk egy negyedik. Mivel a klub gyakorlatilag semmiről sem szól, ők találnak mindig ki valami programot.

Zero no Tsukaima

2016.07.22. 09:06, KMiyuki

Történetünk egy varázsló iskolában játszódik. Főhősnőnk Luoise sosem volt valami ügyes, mindenki Zero-nak csúfolta, mert minden varázslata robbanással végződött. Egy nap a tanórán mindenki megidéz magának egy Familiart, ám Louise ezt is elrontja. Valamelyik állat/démon/lény helyett egy embert idéz meg...

AA! Megami-sama

2016.07.21. 17:39, KMiyuki

Keiichi a naivságának köszönhetően örökké magához hív egy istennőt, aki teljesíti a kérését, és vele is marad. Azonban azzal, hogy magához hív egy istennőt, megszegi a legszentebb törvényt: nő nem léphet be a kollégiumba. Ezzel Keiichi az utcára kerül, és csak az istennő segíthet rajta...

Active Raid: Kidou Kyoushuushitsu Dai Hakkei

2016.07.21. 16:01, KMiyuki

A világban megnőtt a bűnözés száma, ezért a rendőrség létrehozott egy új alakulatot, a Speciális Közrend Fenntartó Hatóság Hármas Számú Mobil Támadó Alakulatát.