Téma: Animék Online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1063
Oldal fejlesztései: >Katt<
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Frissen megjelent részek
 
Kereső

Oldalon Mindenhol

 

 
Támogatóim
 
Társalgó

 

 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

 

 

Legújabb oldalra felkerült animék

Ginga Kikoutai Majestic Prince

2017.01.15. 23:46, KMiyuki

A Wulgaru-ok támadása után úgy döntöttek, hogy minden 12 év feletti gyereknek kötelezően katonai iskolába kell mennie és pilóta oktatásban kell részesülnie. Azok a gyerekek, akik mesterséges úton születtek az MJP Projectből, mind nevelőszülőkhöz kerültek. Amint elmúltak 12 évesek, katonai iskolába kerültek és mindenkinek törölték az emlékeit a korábbi életéről.

Urara Meirochou

2017.01.11. 16:59, KMiyuki

Történetünk színhelye a jövendőmondóiról ismert Meiro-machi, azaz Labirintus Város, ahová a világ minden tájáról érkeznek fiatal lányok, hogy elsajátítsák a jóslás tudományát. Ilyen a hegyek között nevelkedett Chiya, a mindig megfontolt Kon, a nyugati dolgok rajongójának számító Koume, valamint a félős Nono is. A sorozat a négy jövendőmondó tanonc mindennapi életébe enged bepillantást.

Nyanko Days

2017.01.11. 16:44, KMiyuki

A történet főszereplője Tomoko, egy meglehetősen félénk diáklány, aki egy napon arra ér haza, hogy az otthonába beköltözött három, emberi alakkal rendelkező kiscica.

 

Minami Kamakura Koukou Joshi Jitenshabu

2017.01.11. 15:36, KMiyuki

A történet kezdetén Maiharu Hiromi Nagaszakiból átköltözik Kamakurába, egy tengerparti kisvárosba, és ott kezdi meg a középiskolai tanulmányait. Az első tanítási napon biciklivel indul iskolába, de mivel kiskora óta nem ült rajta, ezt a döntést gyorsan meg is bánja. Útközben majdnem elgázolja az Akitsuki Tomoe nevű diáklányt, aki ennek ellenére nem haragszik meg hősnőnkre, inkább segít neki újra megtanulni biciklizni.

Gabriel DropOut

2017.01.11. 14:56, KMiyuki

A történet szerint a címszereplő angyal, Gabriel White osztályelsőként végzett a társai között, majd további tudásszerzés céljából leszáll a földre, ahol aztán totálisan elkényelmesedik. Nem hajlandó többet iskolába járni és egész nap csak videojátékokkal játszik, amit persze a természetfeletti erők és a kotnyeles iskolatársak nem hagyhatnak szó nélkül.