Téma: Animék Online
Szerkesztő: KMiyuki
Nyitás: 2016. július 01.
E-mail: miyuki@gportal.hu
Animék száma: 1057
Oldal fejlesztései: >Katt<
Az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtalálni mindenkinek azt az animét, amit meg szeretne nézni. Az oldal NEM fansub, így újakat nem tud hozni, viszont a régieket megpróbálom mind összegyűjteni ide, hogy ne vesszenek el az internet nagy világában.
Frissen megjelent részek
 
Kereső

Oldalon Mindenhol

 

 
Támogatóim
 
Társalgó

 

 
Látogatottság
Indulás: 2011-12-07
 

 

 

Legújabb oldalra felkerült animék

Otona Joshi no Anime Time: Kawamo o Suberu Kaze

2017.02.10. 12:51, KMiyuki

A történet kezdetén Noriko 5 év után, immár kisfiával együtt visszatér szülővárosába, Kanazawába. Egykori otthona semmit sem változott, édesapja is ugyanolyan „varázsujjakkal” készíti az édességeket, mint régen. És van még valaki, aki ilyen ujjakkal rendelkezik... ő Hisao, akit Noriko még általános iskolából ismer. Miután mindketten a lány apjának édességboltjában kezdtek dolgozni, Noriko felfigyelt a fiú tehetségére. Majd annál egy kicsit többre is...

Gakkou no Kaidan

2017.02.07. 13:24, KMiyuki

Satsuki apukájával és kisöccsével visszaköltözik a régi házukba, ahol élete egy új fordulatot vesz. Az első tanítási napon bemegy a régi iskola épületébe, ahol szellemek kísértenek. Neki és új barátainak az életükért kell menekülniük, amikor megtalálja az anyukája régi szelleműző könyvét.

 

Maken-ki!

2017.02.05. 14:08, KMiyuki

Történetünk főszereplője Ooyama Takeru, aki most iratkozott be a Tenbi Akadémiára, ami nem épp átlagos suli. Itt találkozik újra gyerekkori barátjával, Amaya Harukóval, akivel már az első pár percben érdekes helyzetbe kerül. Az iskolába tartva Takeru eltéved, viszont találkozik 2 elbűvölő lánnyal, akik épp harcba kezdenek.

Chaos;Head

2017.02.05. 13:02, KMiyuki

Takumi egy igazi otaku. Egy nap chatelés közben egy bizonyos Shogun nevű ismeretlen az úgynevezett Új Generáció Őrület(New Gen) jegyében elkövetett bizarr gyilkosságokról küld neki képeket. A probléma mindössze az, hogy Takumi szemtanúja volt a gyilkosságnak. Amikor kiderül, hogy a brutális gyilkosságok elkövetője korábban sosem látott osztálytársa és állítólagos gyerekkori barátja, egy Rimi nevű lány, Takumi teljesen kiborul.

Yuu Gi Ou

2017.02.04. 20:50, KMiyuki

Talán már mindenki hallott a híres kártyajátékról, a yugioh-ról. Főhőseink barátaikkal közdenek meg a gonosz ellen ezzel is bebizonyítva, hogy ki a világ legjobb játékosa.